Volg hetzelfde programma als de koppels.

Vorig jaar zijn 8 koppels met het Complete Programma gestart. En met groot succes! Binnen een jaar zijn 4 van de 8 koppels zwanger. Het Complete Programma bevat alle onderdelen die ook bij deze koppels aan bod zijn gekomen. Nu kunnen jullie meedoen aan exact hetzelfde programma.

Dit Complete Programma kun jij nu samen met je partner online volgen. Het duurt minimaal drie maanden voordat je alle verbeteringen die je in het online programma maakt volledig kunt benutten. Daarom adviseren we het programma voor minimaal drie maanden te volgen. Start je voor één maand, dan kun je het daarna verlengen.

Ook kun je kiezen voor alleen het Detox & Voeding Programma of het Voedingssupplementen Programma. Na een maand kun je het programma altijd uitbreiden of verlengen. Zwanger worden doe je écht samen. Daarom adviseren wij het Programma altijd samen te volgen, ongeacht of er nu wel of niet een medisch probleem aanwezig is en bij wie. Vaak is dat ook niet duidelijk. Wij kunnen het niet voldoende benadrukken dat vruchtbaarheid altijd iets van een man en een vrouw samen is. Wil je het programma toch zonder je partner volgen? Kijk dan onderaan deze pagina.

Detox & voeding

Detox- en voedingsprogramma om je voor te bereiden op een zwangerschap

99maand

  • Miss Natural Detox- en voedingsprogramma met recepten
  • Onbeperkt toegang tot de 10-delige videoserie waarin
    8 koppels worden gevolgd
  • Besloten Facebook Community met alle deelnemers
  • Live Webinars en Q&A sessies
  • Programma voor man én vrouw

Waarom 3 maanden?

Het ‘Samen Natuurlijk Zwanger Programma’ start je altijd samen en voor een periode van drie maanden. Je lichaam heeft drie maanden nodig om de eicellen en zaadcellen optimaal te kunnen verzorgen met de verbeteringen die je in het programma maakt.

Betaal per maand of ineens

Je kunt het programma in één keer of per maand betalen. In beide gevallen ontvang je toegang tot alle onderdelen van het online programma. Na drie maanden kun je het programma maandelijks verlengen voor € 99,50 per persoon/per maand (maandbedrag man én vrouw: € 199 per maand).

Geen automatische verlening

Het Pre-Conceptie programma zal na de eerste drie maanden niet automatisch worden verlengd. Je kunt na deze periode zelf besluiten of je het wilt voorzetten of niet.

Geen video-opnamen

Van de eerste groep hebben we een uitgebreide video-serie gemaakt. Dat hebben we gedaan om alle informatie en ervaringen voor andere koppels toegankelijk te maken. Van nieuwe deelnemers maken we geen video-opnamen. Je deelname is niet publiekelijk.

Wil je het programma alleen volgen?

Het Pre-Conceptie Programma is gemaakt voor man én vrouw, om jullie allebei optimaal voor te bereiden op een zwangerschap. Maar mocht je om (medische) redenen of een medisch traject als vrouw alleen willen meedoen, dan kan dat natuurlijk. Het Complete Programma kost dan € 149. Bij de Voedingssupplementen Programma betaal je € 89,50 per maand.