De eerste afleveringen gezien?
Volg hetzelfde Pre-Conceptie Plan als de koppels.

Vorig jaar zijn 8 koppels met het complete Pre-Conceptie Plan gestart. En met groot succes! Binnen een jaar zijn 4 van de 8 koppels zwanger. Het complete Pre-Conceptie Plan bevat alle onderdelen die ook bij deze koppels aan bod zijn gekomen. Nu kunnen jullie meedoen aan exact hetzelfde programma.

Dit complete Pre-Conceptie Plan kun jij nu samen met je partner volgen. Het duurt minimaal drie maanden voordat je alle verbeteringen die je in het Pre-Conceptie Plan maakt volledig kunt benutten. Daarom adviseren we het plan voor minimaal drie maanden te volgen. Start je voor één maand, dan kun je het daarna verlengen.

Ook kun je kiezen voor alleen het Detox & Voedingplan of het Voedingssupplementen Programma. Na een maand kun je het programma altijd uitbreiden of verlengen. Zwanger worden doe je écht samen. Daarom adviseren wij het Pre-Conceptie Plan altijd samen te volgen, ongeacht of er nu wel of niet een medisch probleem aanwezig is en bij wie. Vaak is dat ook niet duidelijk. Wij kunnen het niet voldoende benadrukken dat vruchtbaarheid altijd iets van een man en een vrouw samen is. Wil je het Pre-Conceptie Plan toch zonder je partner volgen? Kijk dan onderaan deze pagina.

In het ziekenhuis zeiden ze dat we zonder medische ingreep niet zwanger konden worden’

Ilse en haar man Rafaël volgende het complete Pre-Conceptie Plan en waren binnen 3 maanden zwanger. Benieuwd naar de ervaringen van Ilse?
Lees haar verhaal.

Je kunt ook in contact komen met Ilse voor je vragen of een leuk gesprek over haar ervaringen.

HET GRATIS PRE-CONCEPTIE PLAN UITBREIDEN MET DEZE MAANDPAKKETTEN

Detox/voeding

Detox- en voedingsplan om je voor te bereiden op een zwangerschap


 • Miss Natural Detox- en voedingsplan met recepten

€ 99

Pre-Pregnant

Ondersteun de ei- en zaadcellen met wetenschappelijke supplementen


 • Pre-Pregnant voedingssupplementen
  voor man én vrouw

€ 179  € 89,50

Compleet

Het complete Pre-Conceptie Plan zoals de koppels dat afgelopen jaar hebben gevolgd


 • Miss Natural Detox- en voedingsplan met recepten

  +
  Pre-Pregnant voedingssupplementen
  voor man én vrouw

€ 249  € 179,50

Voor de eerste 50 koppels:
50% korting op een maandverpakking.

Is 1 maand voldoende?

Het Pre-Conceptie Plan start je bij voorkeur samen en voor een minimale periode van drie maanden. Je lichaam heeft drie maanden nodig om de eicellen en zaadcellen optimaal te kunnen verzorgen met de verbeteringen die je in het programma maakt.

Geen automatische verlening

Het Pre-Conceptie Plan zal niet automatisch worden verlengd. Je kunt na iedere maand zelf besluiten of je het wilt voorzetten of niet.

Wil je het programma alleen volgen?

Het Pre-Conceptie Programma is gemaakt voor man én vrouw, om jullie allebei optimaal voor te bereiden op een zwangerschap. Maar mocht je om (medische) redenen of een medisch traject als vrouw of man alleen willen meedoen, dan kan dat natuurlijk. Het Complete Pre-Conceptie Plan kost dan € 149. Bij de Voedingssupplementen Plan betaal je € 89,50 per maand.

Stel je vraag