BINNEN EEN JAAR NA DE START ZIJN
6 VAN DE 8 KOPPELS ZWANGER 

Benieuwd naar de ervaringen van de deelnemers van Samen Natuurlijk Zwanger Worden? Lees hier de ervaringen van de koppels die mee hebben gedaan en hun kindje verwachten of inmiddels ouders zijn geworden.

NA EEN PAAR MISKRAMEN HIELDEN WE HOOP EN BLEVEN ONZE LEEFSTIJL AANPASSEN. NU ZIJN WE EINDELIJK ZWANGER!

“We werken allebei met jongeren met een beperking en zijn in 2014 getrouwd. We konden niet wachten om zwanger te worden. Bij onderzoeken die volgden werd er, op een vitamine B12 tekort bij Ellen na, geen oorzaak gevonden en ze besloten om nóg gezonder te gaan leven.”

Ellen & Albert (26 & 30 jaar uit Ermelo)

NA VIER MAANDEN GEZONDER ETEN EN PRE-PREGNANT ZIJN ZE ZWANGER

“We zijn begonnen met de Fertility voedingssupplementen en hebben tegelijkertijd beiden een detox gedaan en stress geprobeerd te verminderen. Binnen 4 maanden waren we zwanger!”

Elout & Lisanne (31 & 27 jaar uit Schagerbrug)

IN HET ZIEKENHUIS ZEIDEN ZE DAT WE ZONDER MEDISCHE INGREEP NIET ZWANGER KONDEN WORDEN

“We kozen voor de natuurlijke weg en pasten onze leefstijl aan en zijn de Fertility supplementen van Nutriphyt gaan gebruiken. Na minder dan 3 maanden waren wij al in blijde verwachting!”

Ilse & Rafaël (29 jaar uit Haaren)

WE WILDEN HET LIEFSTE OP EEN NATUURLIJKE MANIER ZWANGER WORDEN

“Na twee mislukte ICSI-behandelingen besloten we ons te richten op voeding en leefstijl. Samen Natuurlijk Zwanger Worden viel goed binnen dit plaatje: proberen op een natuurlijke manier zwanger te worden. Na dik 3 maanden de Fertility voedingssupplementen van Nutriphyt te hebben gebruikt, een detox en suikervrij eten bleken wij in december zwanger te zijn!”

Marrit & Almer (30 jaar uit Leeuwarden)

JOYCE DROOMDE AL VAN HET NIET KUNNEN KRIJGEN VAN KINDEREN

Joyce en Kevin hebben een geregistreerd partnerschap, wonen in Limburg en zijn beiden 24 jaar. Ze proberen nu een jaar zwanger te worden, maar Joyce was hier een paar jaar geleden ook al mee bezig. Uit de onderzoeken bleek dat Joyce PCOS heeft.

Joyce & Kevin (24 jaar uit Limburg)

ZES IUI POGINGEN HADDEN GEEN RESULTAAT TOT DAT ZE MET VOEDING EN DE SUPPLEMENTEN BEGONNEN

Marleen en Pieter zijn 33 en 35, zijn in 2006 getrouwd en runnen hun eigen supermarkt. Ze proberen al ruim vijf jaar zwanger te worden en onderzoeken hebben geen aantoonbare oorzaak gevonden. Zes iui pogingen hadden geen resultaat.

Pieter & Marleen (35 en 33 jaar uit Veenendaal)

BERNADET &
BRECHT

Brecht en Bernadette zijn 38 en 36, 2 jaar getrouwd en probeerden al héél snel zwanger te worden. Ze werden door de huisarts doorverwezen voor wat testen […] Lees meer

CHRISTA &
STEVEN

Christa en Steven zijn 29, wonen in het Noord-Hollandse Andijk en proberen al zo’n 3,5 jaar zwanger te worden. Toen dit na een jaar niet lukte, startten de […] Lees meer

Start vandaag en bekijk alle afleveringen van de videoserie