EVA VAN ZEELAND

Eva van Zeeland heeft een achtergrond in orthomoleculaire geneeskunde en brengt deze kennis met haar bedrijf Miss Natural Lifestyle op een laagdrempelige manier bij een groot publiek.

Miss Natural heeft nationale bekendheid en richt zich voornamelijk op vrouwen, de beslissingsnemers en aankopers in het gezin. Miss Natural bereikt vrouwen die geen medische vakbladen lezen, naar voedingscongressen gaan en geen toegang hebben tot wetenschappelijke kennis. Dit doet Miss Natural op een laagdrempelige manier, in duidelijke taal en met een frisse blik.

Eva eet zoveel mogelijk biologisch, zonder suiker, zonder foute e-nummers, vers, uit het seizoen, is matig met vlees en zuivel, eet vis en veel noten, zaden en gezonde vetten. Om haar kennis met betrekking tot voeding te vergroten deed zij in januari 2011 de opleiding orthomoleculaire geneeskunde. Een voor haar zeer interessante studie die onderstreept hoe belangrijk goede en dus gezonde voeding voor ons is.

Eva weet uit eigen ervaring dat natuurlijk zwanger worden niet vanzelfsprekend is. Ruim 5 jaar heeft zij er de eerste keer over gedaan om zwanger te worden. Na een medisch traject van 6 x IUI, 1 x IVF en 1 x ICSI is zij in 2010 semi-natuurlijk zwanger geworden van tweeling Bob en Lex. In 2014 werd zij na het veranderen van haar levensstijl, het volgen van een detox en het gebruik van voedingssupplementen spontaan zwanger binnen twee weken. Haar dochter Indy werd in 2015 geboren.

www.missnatural.nl

Stel je vraag