KIJK DE GRATIS VIDEOSERIE
EN ONTDEK WAT JULLIE ZELF KUNNEN DOEN

We volgden 8 koppels waarbij zwanger worden niet lukte

In de afleveringen spreken de koppels met verschillende professionals om meer te weten te komen over verminderde vruchtbaarheid. Met praktische tips hebben de koppels aansluitend aan een verbetering van hun leefstijl gewerkt, waarbij ook de dagelijkse voeding kritisch onder de loep werd genomen. Voor een optimale ondersteuning van de eicellen en zaadcellen gebruikten de koppels daarnaast de voedingssupplementen van Pre-Pregnant. Inmiddels zijn 6 van de 8 koppels zwanger geworden!

Benieuwd welke koppels meedoen?
Bekijk alvast een preview van aflevering 2:

Aanmelden voor gratis videoserie


  • Kies een gebruikersnaam en wachtwoord om in te loggen op de website.

WE VOLGDEN 8 KOPPELS WAARBIJ ZWANGER WORDEN NIET LUKTE

10-delige videoserie

 

Een uitgebreid persoonlijk verslag van de acht koppels met kinderwens die Eva van Zeeland een jaar lang heeft gevolgd. Ontmoet de koppels, hoor hun ervaringen en zie hun vorderingen. Ontdek wat jullie zelf kunnen doen om de natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen aan de hand van interviews met professionals op het gebied van fertiliteit, leefstijl, voeding en stress.

Kom in contact en deel ervaringen

 

Stel de vragen die je bezighouden in de besloten Facebook community. Alle koppels die meedoen en hebben meegedaan aan ‘Samen Natuurlijk Zwanger Worden’ hebben toegang tot deze community. Zo kunnen jullie ervaringen delen en kom je in contact met gelijkgestemden.

Live Webinars en Q&A’s

 

Je kunt gratis deelnemen aan de live webinars en vraagmomenten (Q&A). In deze webinars verteld Eva van Zeeland haar persoonlijke verhaal en gaat zij in gesprek met professionals over interessante onderwerpen en kun je haar direct vragen stellen.

PROGRAMMAONDERDELEN: WAT JE GAAT ONTDEKKEN

 

Wil je weten wat je zelf kunt doen om je vruchtbaarheid te vergroten? Willen jullie graag zwanger worden maar laat een spontane zwangerschap nog op zich wachten? Willen jullie je optimaal voorbereiden vóór een zwangerschap? Geef je de voorkeur aan een natuurlijke, niet kunstmatige, manier van zwanger worden? Of staat er juist een IVF- of ICSI-behandeling gepland en wil je deze natuurlijk ondersteunen? Volg dan het Samen Natuurlijk Zwanger Worden programma.

1. Persoonlijke verhalen

Eva en andere koppels vertellen over hun persoonlijke traject om zwanger te worden. De zoektocht die zij gedaan hebben en alles wat zij hebben geprobeerd om zwanger te worden.

belang-van-detoxen

2. Waarom ontgiften?

Hoe je lichaam vervuilt raakt, welke klachten daardoor kunnen ontstaan en welke invloed dit kan hebben op jullie vruchtbaarheid. De koppels gaan ook samen de Clean Start 21 dagen detox van Miss Natural doen.

3. Het belang van voeding

Welke voeding je beter niet kunt eten als je zwanger wilt worden en welke voeding juist wel! Het belang van biologisch, suikervrij en zo natuurlijk mogelijk eten. Je krijgt hiervoor advies en recepten van Miss Natural.

4. Wat je zelf kunt doen aan je levensstijl

Hoe je zelf de kwaliteit van de ei- en zaadcellen kunt beïnvloeden. Deze hebben namelijk een levenslange invloed op de gezondheid van jullie toekomstige kind.

5. De belangrijke bijdrage van de man

Wat je als man allemaal kunt doen. Zwanger worden is het leveren van een topprestatie. De man heeft een net zo belangrijke rol als de vrouw: zwanger worden doe je immers samen!

6. De rol van voedingssupplementen

Welke vitamines en mineralen belangrijk zijn om je lichaam voor te bereiden op een (voldragen) zwangerschap. Hoe kies je het juiste voedingssupplement?

7. Stress voorkomen

Waarom een zwangerschap uitblijft bij veel stress en wat je kunt doen om meer ontspannen en zorgelozer in het leven te staan. Ontdek hoe je jouw herstelvermogen kunt verbeteren en welke verschillende soorten stress er zijn.

8. Alternatieven voor het medische traject

Welke stappen jullie kunnen nemen voordat je besluit te starten met reguliere vruchtbaarheids-behandelingen als IUI, IVF en ICSI. Met adviezen van fertiliteitsartsen en orthomoleculair therapeuten.

9. Omgaan met emoties en frustraties

Hoe je na een teleurstelling (weer ongesteld of een miskraam) toch positief kunt blijven en hoopvol voor de toekomst. Hoe zorg je er voor dat je kinderwens geen kinderdoel wordt.

10. Zwanger worden met PASSIE!

Hoe jullie je sexleven een frisse nieuwe boost kun geven en kunt zorgen voor meer passie in de slaapkamer zodat er positieve lichaamsenergie gaat stromen.

BEGIN MET DE GRATIS VIDEOSERIE

En kies op basis van de informatie in de afleveringen om te starten met Pre-Pregnant voedingssupplementen en besloten Facebook Community.

Stel je vraag