KIJK DE GRATIS VIDEOSERIE
EN ONTDEK WAT JULLIE ZELF KUNNEN DOEN

We volgden 8 koppels waarbij zwanger worden niet lukte

In de afleveringen spreken de koppels met verschillende professionals om meer te weten te komen over verminderde vruchtbaarheid. Met praktische tips hebben de koppels aansluitend aan een verbetering van hun leefstijl gewerkt, waarbij ook de dagelijkse voeding kritisch onder de loep werd genomen. Voor een optimale ondersteuning van de eicellen en zaadcellen gebruikten de koppels daarnaast ook de Fertility voedingssupplementen van Nutriphyt. Inmiddels zijn 6 van de 8 koppels zwanger geworden!

Aanmelden voor gratis videoserie

Wanneer je jouw gegevens hebt ingevuld, ontvang je een e-mail met hierin een link naar een afgeschermde pagina én een wachtwoord. Met dit wachtwoord kun je de video's bekijken op de afgeschermde pagina.

WE VOLGDEN 8 KOPPELS WAARBIJ ZWANGER WORDEN NIET LUKTE

9-delige videoserie

 

Een uitgebreid persoonlijk verslag van de acht koppels met kinderwens een jaar lang heeft gevolgd. Ontmoet de koppels, hoor hun ervaringen en zie hun vorderingen. Ontdek wat jullie zelf kunnen doen om de natuurlijke vruchtbaarheid te herstellen aan de hand van interviews met professionals op het gebied van fertiliteit, leefstijl, voeding en stress.

Kom in contact en deel ervaringen

 

Stel de vragen die je bezighouden in de besloten Facebook community. Alle koppels die meedoen en hebben meegedaan aan ‘Samen Natuurlijk Zwanger Worden’ hebben toegang tot deze community. Zo kunnen jullie ervaringen delen en kom je in contact met gelijkgestemden.