START MET HET GRATIS PRE-CONCEPTIE PLAN
EN DIT IS WAT JE KRIJGT

10-delige videoserie

 

Een uitgebreid verslag van de eerste acht koppels die in september 2016 met het traject zijn gestart. Ervaringen van de koppels die al lang een zwangerschapswens hebben en interviews met professionals op het gebied van fertiliteit, leefstijl, voeding en stress.

Besloten Facebook community

 

Stel de vragen die je bezighouden in de besloten Facebook community. Alle koppels die meedoen en hebben meegedaan aan ‘Samen Natuurlijk Zwanger Worden’ hebben toegang tot deze community. Zo kunnen jullie ervaringen delen en kom je in contact met gelijkgestemden.

Live Webinars en Q&A’s

 

Je kunt gratis deelnemen aan de live webinars en vraagmomenten (Q&A). In deze webinars gaat Eva van Zeeland in gesprek met professionals over interessante onderwerpen en kun je haar direct vragen stellen.

Je kunt het Pre-Conceptie Plan altijd uitbreiden met:

Detox- en voedingsplan

 

Met het detox- en voedingsplan van Miss Natural ga je werken aan een gezonde dagelijkse voeding. Met voedingsstoffen die je lichaam voorbereiden op een zwangerschap. Inclusief een detox-schema, meer dan 100 recepten en boodschappenlijstjes. Lees meer

Pre-Pregnant voedingssupplementen

 

De wetenschappelijk onderzochte formule van de Pre-Pregnant voedingssupplementen ondersteunt de kwaliteit van eicellen en zaadcellen. Het is een uitgebalanceerd supplement wat ontwikkeld is voor koppels met een kinderwens. Je besteld per maand 1 verpakking voor man én vrouw. Lees meer

Compleet Pre-Conceptie Plan

 

Het complete Pre-Conceptie Plan zoals de 8 koppels dat ook hebben gevolgd bestaat uit het Detox- en voedingsplan en de Pre-Pregnant voedings-supplementen. Je start met de Clean Start detox van 1 maand, gevolgd door het voedingsplan ’40 dagen zonder suiker’. Pre-Pregnant koop je per maand: een verpakking voor de man en een verpakking voor de vrouw.

 

PROGRAMMAONDERDELEN: WAT JE GAAT ONTDEKKEN

 

Wil je weten wat je zelf kunt doen om je vruchtbaarheid te vergroten? Willen jullie graag zwanger worden maar laat een spontane zwangerschap nog op zich wachten? Willen jullie je optimaal voorbereiden vóór een zwangerschap? Geef je de voorkeur aan een natuurlijke, niet kunstmatige, manier van zwanger worden? Of staat er juist een IVF- of ICSI-behandeling gepland en wil je deze natuurlijk ondersteunen? Volg dan het Pre-Conceptie Plan.

1. Persoonlijke verhalen

Eva en andere koppels vertellen over hun persoonlijke traject om zwanger te worden. De zoektocht die zij gedaan hebben en alles wat zij hebben geprobeerd om zwanger te worden.

belang-van-detoxen

2. Waarom ontgiften?

Hoe je lichaam vervuilt raakt, welke klachten daardoor kunnen ontstaan en welke invloed dit kan hebben op jullie vruchtbaarheid. De koppels gaan ook samen de Clean Start 21 dagen detox van Miss Natural doen.

3. Het belang van voeding

Welke voeding je beter niet kunt eten als je zwanger wilt worden en welke voeding juist wel! Het belang van biologisch, suikervrij en zo natuurlijk mogelijk eten. Je krijgt hiervoor advies en recepten van Miss Natural.

4. Wat je zelf kunt doen aan je levensstijl

Hoe je zelf de kwaliteit van de ei- en zaadcellen kunt beïnvloeden. Deze hebben namelijk een levenslange invloed op de gezondheid van jullie toekomstige kind.

5. De belangrijke bijdrage van de man

Wat je als man allemaal kunt doen. Zwanger worden is het leveren van een topprestatie. De man heeft een net zo belangrijke rol als de vrouw: zwanger worden doe je immers samen!

6. De rol van voedingssupplementen

Welke vitamines en mineralen belangrijk zijn om je lichaam voor te bereiden op een (voldragen) zwangerschap. Hoe kies je het juiste voedingssupplement?

7. Stress voorkomen

Waarom een zwangerschap uitblijft bij veel stress en wat je kunt doen om meer ontspannen en zorgelozer in het leven te staan. Ontdek hoe je jouw herstelvermogen kunt verbeteren en welke verschillende soorten stress er zijn.

8. Alternatieven voor het medische traject

Welke stappen jullie kunnen nemen voordat je besluit te starten met reguliere vruchtbaarheids-behandelingen als IUI, IVF en ICSI. Met adviezen van fertiliteitsartsen en orthomoleculair therapeuten.

9. Omgaan met emoties en frustraties

Hoe je na een teleurstelling (weer ongesteld of een miskraam) toch positief kunt blijven en hoopvol voor de toekomst. Hoe zorg je er voor dat je kinderwens geen kinderdoel wordt.

10. Zwanger worden met PASSIE!

Hoe jullie je sexleven een frisse nieuwe boost kun geven en kunt zorgen voor meer passie in de slaapkamer zodat er positieve lichaamsenergie gaat stromen.

BEGIN MET DE GRATIS VIDEOSERIE

En kies op basis van de informatie in de afleveringen om te starten met Pre-Pregnant voedingssupplementen, een detox- en voedingsprogramma, online coaching en begeleiding, besloten Facebook Community en live Webinars en Q&A sessies.

Stel je vraag