HET PRE-CONCEPTIE PROGRAMMA IS HEEL COMPLEET

Dit is wat je ontvangt voor de eerste drie maanden:

10-delige videoserie

 

Een uitgebreid verslag van de eerste negen koppels die in september 2016 met het traject zijn gestart. Ervaringen van de koppels die al lang een zwangerschapswens hebben en interviews met professionals op het gebied van fertiliteit, leefstijl, voeding en stress.

Online coaching door professionals

 

Je ontvangt praktische tips van een fertiliteitsarts, huisarts, natuurgeneeskundige, lifestyle coach en orthomoleculair therapeut. Alles wat ze met je delen is gericht op het vergroten van de kans op een zwangerschap. En zo praktisch dat je er meteen mee aan de slag kunt.

Pre-Pregnant voedingssupplementen

 

De wetenschappelijk onderzochte formule van de Pre-Pregnant voedingssupplementen ondersteunt de kwaliteit van eicellen en zaadcellen. Het is een uitgebalanceerd supplement wat ontwikkeld is voor koppels met een kinderwens. Je ontvangt 3 maandverpakkingen voor man én vrouw.

Detox- en voedingsprogramma

 

Met het detox- en voedingsprogramma van Miss Natural ga je werken aan een gezonde dagelijkse voeding. Met voedingsstoffen die je lichaam voorbereiden op een zwangerschap. Inclusief een detox-schema, meer dan 100 recepten en boodschappenlijstjes.

Besloten Facebook community

 

Stel de vragen die je bezighouden in de besloten Facebook community. Alle koppels die meedoen en hebben meegedaan aan ‘Samen Natuurlijk Zwanger Worden’ hebben toegang tot deze community. Zo kunnen jullie ervaringen delen en kom je in contact met gelijkgestemden.

Live Webinars en Q&A’s

 

Je kunt gratis deelnemen aan de live webinars en vraagmomenten (Q&A). In deze webinars gaat Eva van Zeeland in gesprek met professionals over interessante onderwerpen en kun je haar direct vragen stellen.

Ben je benieuwd naar wat het Online Programma omvat?
Uit welke onderdelen het is opgebouwd?
Wat de coaching inhoudt?
Wat je gaat leren tijdens de detox?
En hoe je in contact komt met andere koppels?

PROGRAMMAONDERDELEN: WAT JE GAAT ONTDEKKEN

 

Wil je weten wat je zelf kunt doen om je vruchtbaarheid te vergroten? Willen jullie graag zwanger worden maar laat een spontane zwangerschap nog op zich wachten? Willen jullie je optimaal voorbereiden vóór een zwangerschap? Geef je de voorkeur aan een natuurlijke, niet kunstmatige, manier van zwanger worden? Of staat er juist een IVF of ICSI behandeling gepland en wil je deze natuurlijk ondersteunen? Volg dan het Pre-Conceptie Programma.

1. Persoonlijke verhalen

Eva en andere koppels vertellen over hun persoonlijke traject om zwanger te worden. De zoektocht die zij gedaan hebben en alles wat zij hebben geprobeerd om zwanger te worden.

belang-van-detoxen

2. Waarom ontgiften?

Hoe je lichaam vervuilt raakt, welke klachten daardoor kunnen ontstaan en welke invloed dit kan hebben op jullie vruchtbaarheid. Jullie gaan ook samen de Clean Start 21 dagen detox van Miss Natural doen.

3. Het belang van voeding

Welke voeding je beter niet kunt eten als je zwanger wilt worden en welke voeding juist wel! Het belang van biologisch, suikervrij en zo natuurlijk mogelijk eten. Je krijgt hiervoor advies en recepten van Miss Natural.

4. Wat je zelf kunt doen aan je levensstijl

Hoe je zelf de kwaliteit van de ei- en zaadcellen kunt beïnvloeden. Deze hebben namelijk een levenslange invloed op de gezondheid van jullie toekomstige kind.

5. De belangrijke bijdrage van de man

Wat je als man allemaal kunt doen. Zwanger worden is het leveren van een topprestatie. De man heeft een net zo belangrijke rol als de vrouw: zwanger worden doe je immers samen!

6. De rol van voedingssupplementen

Welke vitamines en mineralen belangrijk zijn om je lichaam voor te bereiden op een (voldragen) zwangerschap. Hoe kies je het juiste voedingssupplement?

7. Stress voorkomen

Waarom een zwangerschap uitblijft bij veel stress en wat je kunt doen om meer ontspannen en zorgelozer in het leven te staan. Ontdek hoe je jouw herstelvermogen kunt verbeteren en welke verschillende soorten stress er zijn.

8. Alternatieven voor het medische traject

Welke stappen jullie kunnen nemen voordat je besluit te starten met reguliere vruchtbaarheids-behandelingen als IUI, IVF en ICSI. Met adviezen van fertiliteitsartsen en orthomoleculair therapeuten.

9. Omgaan met emoties en frustraties

Hoe je na een teleurstelling (weer ongesteld of een miskraam) toch positief kunt blijven en hoopvol voor de toekomst. Hoe zorg je er voor dat je kinderwens geen kinderdoel wordt.

10. Zwanger worden met PASSIE!

Hoe jullie je sexleven een frisse nieuwe boost kun geven en kunt zorgen voor meer passie in de slaapkamer zodat er positieve lichaamsenergie gaat stromen.

Start vandaag met “Samen Natuurlijk Zwanger Worden”

Meer informatie nodig?

Twijfel je of het online programma ‘Samen Natuurlijk Zwanger Worden’ iets voor jullie is? Wil je het programma alleen volgen, ben je begonnen aan een medisch traject of twijfel je of de genoemde voordelen ook voor jullie geleden? Stel dan je persoonlijke vraag aan onze professionals en wij beantwoorden deze binnen één werkdag.