PERSOONLIJK CONTACT & ADVIES

Je hebt een vraag over het Pre-Conceptie Plan, of het voor jullie geschikt is of je wilt meer weten over wat de koppels exact hebben gedaan? 

Samen Natuurlijk Zwanger Worden
Groesbeekseweg 22
6524 DB Nijmegen
024-2403420
vragen@samennatuurlijkzwangerworden.nl

Stel je vraag aan Ilse of Mathilde

Ervaringen van Ilse

Ilse is 29 en deed samen met haar man mee aan het Pre-Conceptie Plan. Ze probeerde al jaren zwanger te worden en meldde zich aan. Samen met Eva bracht ze een bezoek aan verschillende professionals en deed veel kennis op over wat je zelf kunt doen om je vruchtbaarheid te verbeteren. Deze ervaringen deelt Ilse graag met je. Ook als je nog twijfelt of je ook het voedingsprogramma of de voedingssupplementen wilt gaan gebruiken.

Kies hieronder een moment waarop Ilse je kan bellen.

Advies van Mathilde Kuijpers

Mathilde Kuijpers is fertiliteitsarts en heeft jarenlange ervaring in het behandelen van koppels met een vruchtbaarheidsprobleem. Ze kiest daarbij voor een brede aanpak en heeft veel aandacht voor levensstijl, voeding en voedingssupplementen. Samen gaat ze op zoek naar de oorzaak van het vruchtbaarheidsprobleem zodat er gewerkt kan worden aan een duurzame oplossing.

Speciaal voor deelnemers aan het Pre-Conceptie Plan biedt Mathilde een verkort telefonisch consult waarin jij en je partner contact met Mathilde hebben om jullie vruchtbaarheidsprobleem te bespreken. Dit consult duurt circa 20 minuten en kost €29. Uiteraard is het ook mogelijk om een persoonlijke afspraak met Mathilde te maken in haar praktijk in de buurt van Gemert (Noord-Brabant)

BEGIN MET DE GRATIS VIDEOSERIE

En kies op basis van de informatie in de afleveringen om te starten met Pre-Pregnant voedingssupplementen, een detox- en voedingsprogramma, online coaching en begeleiding, besloten Facebook Community en live Webinars en Q&A sessies.

Stel je vraag