VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer je zwanger wilt worden en meedoet of wilt mee doen zit je met veel vragen.
Daarom hebben we de meest voorkomende vragen van koppels hieronder beantwoord.
Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Vragen over Samen Natuurlijk Zwanger Worden

Hoe vaak is er contact tijdens het programma?

Tijdens het traject is er zoveel als mogelijk contact, hoe vaak dit is is mede afhankelijk van waar jij je prettig bij voelt of waar je behoefte aan hebt. In het traject zijn er een aantal vaste contactmomenten, zoals het contact met de verschillende professionals zoals Maurice (leefstijldeskundige) of Mathilde (Vruchtbaarheidsarts en Orthomoleculair KPNI arts). Ook kun je in de besloten Facebook groep vragen stellen aan de koppels die ook meedoen aan het programma. Tijdens het programma kun je altijd contact opnemen met Eva (ervaringsdeskundige), zij is je vaste contactpersoon.

Met wie is er contact tijdens het programma?

Tijdens het programma kun je altijd contact opnemen met Eva, zij is je vaste contactpersoon. Ook kun je in de besloten Facebook groep vragen stellen aan de koppels die ook meedoen aan het programma. Daarnaast spreek je verschillende professionals tijdens het traject, zoals Maurice (leefstijldeskundige) of Mathilde (Vruchtbaarheidsarts en Orthomoleculair KPNI arts).

Wie zijn de professionals van het programma?

Klik hier om te lezen wie de professionals zijn die het programma Samen Natuurlijk Zwanger Worden ondersteunen.

Word ik ook gefilmd tijdens mijn deelname?

Nee, je wordt niet gefilmd tijdens je deelname aan Samen Natuurlijk Zwanger Worden. Alleen de negen koppels die in 2016 zijn gestart met het programma zijn gefilmd met toestemming.

Ik zit in een medisch traject; kan ik dan meedoen aan het programma?

Ja, je kunt het programma volgen als je een medisch traject ingaat of er middenin zit. Het doel van Samen Natuurlijk Zwanger Worden is om de zwangerschap te ondersteunen en het lichaam optimaal voor te bereiden voor een zwangerschap.

Waarom komen er E-nummers voor in het voedingssupplement (Pre-Pregnant)?

E-nummers op het etiket van Pre-Pregnant Woman en Pre-Pregnant Man

In Pre-Pregnant zitten enkele E-nummers. We begrijpen dat dit makkelijk bezorgdheid, verwarring of afkeur teweeg kan brengen, maar dat is in geval van Pre-Pregnant onnodig.

Alle hulpstoffen hebben officieel een E-nummer

Voorop gesteld moet worden dat E-nummers niet per definitie verdacht zijn. Alle hulpstoffen hebben binnen de Europese Unie nu eenmaal een E-nummer, dus bijvoorbeeld ook dextrose (druivesuiker= E1200), Stevia ( zoetstof E960), bijenwas (E901) of bietenrood (uit bietjes E 162), enz., enz. . .

In Pre-Pregnant zitten enkele volkomen onschuldige hulpstoffen die gebruikt worden om een goede tablet te kunnen maken en de kwaliteit van Pre-Pregnant te waarborgen. Het gebruik van bepaalde hulpstoffen is veelal noodzakelijk voor de productie van voedingssupplementen, maar weinig producenten vermelden de bijbehorende E-nummers . Het verschil met andere producenten is dus dat wij op het etiket wel het bijbehorend E-nummer vermelden.

Waarom de E-nummer vermelden ?

Pre-Pregnant doet dit bewust wel, omdat Pre-Pregnant internationaal binnen Europa gebruikt wordt en wij de meest volledige informatie voor iedere consument op het etiket willen plaatsen.

Kortom wij hebben niets te verbergen en benadrukken dat Pre-Pregnant vanuit een idealisme met de grootste zorg voor de aanstaande moeder, vader én uiteindelijk ook het kind, is ontwikkeld.

Vragen over mijn bestelling

Is bestellen en betalen veilig?

Het bestellen en betalen verloopt via een beveiligde (SSL) verbinding. Dat herken je aan het slotje of groene balk in je browser. Je kunt er zeker van zijn dat je gegevens veilig worden verwerkt en opgeslagen.

Is het pakket van het voedingssupplement Pre-Pregnant anoniem?

Ja, het pakket is anoniem en zal worden verzonden met de afzender ‘Logic Of Nature’. De naam Pre-Pregnant staat ook niet op de verzenddoos vermeld.

contact-vraag

Heb je een andere vraag?

Stel je vraag