Detox- en voedingsprogramma

De meeste stellen weten dat het verstandig is om te stoppen met roken en drinken als je zwanger wilt worden, maar een verder voorbereiding is er meestal niet. Pas op het moment dat er een positieve zwangerschapstest is zal de vrouw zich gaan bezighouden met welke voeding ze nu vooral niet mag eten. Een gemiste kans!!!

JULLIE KUNNEN SAMEN MEER DOEN DAN JE DENKT

Want juist in de fase vóórdat er een zwangerschap plaatsvindt, de Pre-Conceptie fase, kunnen jullie je optimaal voorbereiden op een natuurlijke zwangerschap en bovendien gezonde baby. Zodra je al zwanger bent is het echt te laat! Jullie baby wordt namelijk gemaakt vanuit jullie materiaal; haar eicel en zijn zaadcel. Het is daarom van uiterst belang dat deze cellen in optimale conditie verkeren en voorzien zijn van de juiste voedingsstoffen om een zwangerschap mogelijk te maken.

Met het detox- en voedingsprogramma van Miss Natural ga je werken aan een gezonde dagelijkse voeding. Met voedingsstoffen die je lichaam voorbereiden op een zwangerschap. Inclusief een detox-schema, meer dan 100 recepten en boodschappenlijstjes. Door het volgen van een Detox kan je lichaam weer een nieuwe start maken. Je ondergaat als het ware een grote schoonmaak en afvalstoffen worden uit het lichaam verwijderd.

Het voedingsplan duurt twee maanden. Je begint met de ’21 dagen detox’, gevolgd door 40 dagen ‘Natuurlijk! Suikervrij’.

21 dagen detox

Door middel van een Detox zorg je ervoor dat de giftige stoffen in je lichaam snel worden afgevoerd en tegelijkertijd krijg je alleen maar voedingsstoffen binnen die je lichaam gezonder maken. Tijdens deze 21 dagen durende cursus leer van alles over de voordelen van een Detox, wat een Detox voor jou kan doen, welke soorten er zijn en hoe je naast lichamelijk ook geestelijk kunt reinigen. Daarnaast ga je natuurlijk een echte Detox volgen! In deze periode wissel je eetdagen af met sapdagen. Voor de Detox zijn er enkele afbouwdagen om je huidige eetpatroon af te bouwen en erna zullen er ook weer enkele dagen worden gewijd aan het opbouwen van je eetpatroon.

De 21 detox ziet er als volgt uit:

Dag 1 t/m 7 – Afbouwfase

Tijdens deze dagen ga je wennen aan een periode waarin je anders zal eten. Er worden al enkele voedingsstoffen uitgesloten van je dagelijkse dieet en je gaat je eerste (zelfgemaakte) sapjes drinken. Je stopt gedurende de eerste week met; koffie, frisdrank, alcohol, roken, suiker, zoetstoffen, kant-en-klaar producten, e-nummers, eten uit blik, vlees, vis, gefrituurd voedsel, zuivelproducten (van koe), eieren, pasta, rijst en brood.

Dag 8 t/m 14 – Detoxfase

De eigenlijke detox duurt 7 dagen. Tijdens deze week worden ‘sap/soepdagen’ afgewisseld met ‘eetdagen’. Op de sap/soepdagen zul je je beperken tot het drinken van vruchten- en groentesappen en zelfgemaakte soep. Tijdens de eetdagen mag je eten, maar worden er wel bepaalde voedingsstoffen uitgesloten.

Dag 15 t/m 21 – Opbouwfase

Na de detox is het van belang om je lichaam weer langzaam te laten wennen aan het elke dag eten van ‘normaal’ voedsel. Uiteraard eet je nog producten die je in de eerste week hebt uitgesloten. Dat mag je na je detox zelf bepalen of je die überhaupt weer wilt eten!

Voor, tijdens en na de detox leer je bovendien alles over de vele voordelen van een detox en hoe je zelf het ontgiftingsproces kunt ondersteunen.

Clean Start is heel compleet

  • In 21 dagen leer je alles over het ontgiften van je lichaam en je geest.
  • Je ontvangt een Detox boodschappenlijstje om direct de juiste spullen in huis te halen.
  • Je krijgt het gehele Detox schema om thuis op je koelkast te hangen, zodat je alles duidelijk bij kunt houden.
  • Elke dag ontvang je een e-mail met een link naar het nieuwe cursusdeel met motiverende tips en adviezen.
  • Je ontvangt bij elk cursusdeel informatie, opdrachten en praktische tips.
  • In de speciale besloten Facebook groep kun je contact maken met andere deelnemers, ervaringen delen én elkaar motiveren en vragen stellen.
  • Na 21 dagen zal je je fitter en energieker voelen, weet je alles het ontgiften van je lichaam en wat de voordelen zijn van het volgen van een Detox.
  • Je krijgt toegang tot de speciale cursus omgeving van Clean Start.

‘Natuurlijk! Suikervrij’

Het online programma ‘Natuurlijk! Suikervrij’ is opgebouwd uit 10 delen waarin alle belangrijke thema’s aan bod komen.

Deel 1 – Een goede start
Een goed begin is het halve werk. Daarom krijg je bij aanvang van de cursus een overzicht met de do’s en don’ts van suiker. Je krijgt toegang tot de besloten Facebook pagina van Miss Natural. Je leest over nieuwe voedingsproducten en over mogelijke afkickverschijnselen.

Deel 2 – (On)Geraffineerde suikers
Wat zijn geraffineerde suikers? In welke voedingsmiddelen is het verwerkt en wat zijn essentiële suikers precies? In dit onderdeel lees je hoe het komt dat bewerkte suiker ongezond is en wat gezonde, natuurlijke alternatieven zijn.

Deel 3 – De verslavende werking van suiker
Heb jij altijd zin in zoet? En kun je blijven eten tot je een ons weegt, eh… overgewicht hebt? Wanneer je begint te eten, is het moeilijk om te stoppen? Heb jij last van stemmingswisselingen en concentratieproblemen? Zo ja, dikke kans dat jij verslaafd bent aan suiker!

Deel 4 – Misleidende marketing
Fabrikanten proberen ons op verschillende manieren te verleiden hun producten te kopen. Dit cursusdeel gaat over misleidende slogans, campagnes en verpakkingen. Light producten en zoetstoffen. ‘Undercover’-suiker en E-nummers.

Deel 5 – Emotie eten
Crashdiëten – Waarom werken ze niet? Ontdek het geheime wapen tegen overtollige kilo’s en waarom calorieën tellen een zinloze bezigheid is. Verder een andere kijk op emotie eten en eerste hulp bij (vr)eetbuien.

Deel 6 – Vier belangrijke voedingsstoffen
Koolhydraten – waaronder suiker – hebben een slecht imago. In dit onderdeel wordt uitgelegd hoe dat komt en ontvang je gezonde alternatieven. Ook vertellen we alles over goede vetten die de meeste mensen te weinig binnenkrijgen en daardoor niet afvallen!

Deel 7 – Etiketten lezen
Je moet tegenwoordig een halve expert zijn op het gebied van gezonde voeding om wijs te kunnen worden uit de ingrediëntenlijsten op producten. Vooral voor suikervrije producten is het belangrijk dat je de etiketten goed leest. In dit deel vertellen we je er alles over!

Deel 8 – Het nut van voedingssupplementen
Hier komen voedingssupplementen aan de orde. Zijn het luxeartikelen of is het tegenwoordig een must? En waar koop je voedingssupplementen, bij het Kruidvat of liever ergens anders?

Deel 9 – Zien eten, doet eten
Hoe ga je om met speciale gelegenheden, zoals een verjaardag? Een ‘verplichte’ borrel op het werk? Of een vakantie? Genoeg verleidingen die op de loer liggen. Dit deel gaat hierover.

Deel 10 – Hoe behoud ik mijn suikervrije eetpatroon?
De cursus ‘Natuurlijk! Suikervrij!’ zit er bijna op. In dit laatste gedeelte aandacht voor de vraag: ‘Hoe voorkom je dat je terugvalt in oude patronen?’

BEGIN MET DE GRATIS VIDEOSERIE

En kies op basis van de informatie in de afleveringen om te starten met Pre-Pregnant voedingssupplementen, het Miss Natural Lifestyle Plan, online coaching en begeleiding, besloten Facebook Community en live Webinars en Q&A sessies.

Stel je vraag